Víťaz Stropkovskej hudobnej ligy bude známy v nedeľu 25. marca

24.03.2012 Stropkov

Stropkov 23. marca (TASR) - Štvrtý ročník súťaže s názvom Stropkovská hudobná liga (SHL) vyvrcholí v nedeľu 25. marca finálovým večerom v divadelnej sále mesta Stropkov. TASR o tom informoval PR manažér podujatia Imrich Makó s tým, že o najlepšej kapele celej súťaže rozhodne v jej samotnom závere odborná porota.
Nedeľný program SHL odštartuje v divadelnej sále o 13.00 h najprv workshopom venovaným najmodernejším trendom v hudobnom priemysle. "Návštevníci ligy sa budú môcť zoznámiť s novinkami na trhu s hudobnými nástrojmi, zvukovou či svetelnou technikou. Môžu zároveň medzi sebou diskutovať, vymieňať si skúsenosti a získavať inšpiráciu," povedal Ľubomír Sluk z organizačného tímu pripravovaného podujatia.
Finálový koncert ôsmich hudobných zoskupení, ktorých posunula do záverečného kola súťaže jej porota i fanúšikovia cez internetové hlasovanie, odštartuje následne o 15.00 h. Každá z kapiel sa počas 30 minút predvedie s repertoárom svojich piesní. Po vystúpeniach jednotlivých finalistov príde na scénu víťaz posledného ročníka SHL, prešovské zoskupenie Atlantída. Počas ich koncertu vyberie spomedzi všetkých súťažiacich kapiel odborná porota celkového víťaza.
Organizátorom SHL sa podarilo dostať do finálovej poroty aj známe tváre z hudobného priemyslu - napríklad Mira Táslera z IMT Smile, Petra Schlossera z Tublatanky, Ľubomíra Horňáka z Elánu, moderátora Jula Viršíka a mnohých ďalších.
Na víťaza SHL čaká od jej organizátorov cena v podobe nahrávky albumu, videoklipu a zriadenia webovej stránky. Môže rátať aj s PR servisom, vecnými hudobnými cenami a účinkovaním na viacerých podujatiach.
 

Vyberte región